Randafwerking


Uw mooie tapisvloer verdient uiteraard een fraaie randafwerking. De meest eenvoudige variant op dit gebied betreft een platte plint, ook wel deklijst genoemd. Deze plint wordt op de vloer geplaatst, uiteraard in dezelfde houtsoort als uw parketvloer. Daarnaast zijn er meerdere opties voor een randafwerking tegen de muur.

Kabels achter de plint?
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tweedelige plint, bestaande uit een achterlat van vuren met een fineer beklede overzetplint. Deze wordt vaak gebruikt om kabels weg te kunnen werken. Deze plint kan eenvoudig losgehaald en weer teruggeplaatst worden. De hoeken worden met losse hoek – en eindstukken afgewerkt.

Ook kunt u voor een massieve plint in de houtsoort van uw vloer kiezen, deze wordt op de hoeken netjes in verstek gezaagd. Meestal wordt deze plint geboord en geschroefd, zodat hij eventueel weer verwijderd kan worden.

Plinten & Trends
De trend op dit moment zijn de MDF sfeerplinten. Deze pinten worden 2 x gegrond aangeleverd en zijn af te lakken in een kleur naar wens. Deze plint wordt veelal gelijmd en gespijkerd op de muur en wordt dus een vaste plint die niet kortstondig verwijderd kan worden.

Met bijpassende neuten en architraven kunt u deze wandplint qua stijl prachtig laten overvloeien naar de kozijnen van uw deuren: strak en modern of monumentaal en sierlijk. Voor ieder wat wils.

Converctorroosters
Voor een fraaie afdichting van uw convectorput kunnen wij, in elke van de door ons geleverde houtsoorten, een bijpassend rooster leveren. Natuurlijk houden wij bij de productie van deze roosters rekening met de doorvoer van warmte. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw vloer, in een behaaglijke omgeving.

Verschillende convectorroosters

  • het standaard convectorrooster
  • het sierrooster
  • het blokrooster
  • het vlechtrooster
  • het robuustrooster